uvařil 25. 2. 2011 18:14
Na talíři
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 2. 2011 18:14
Na talíři
maso hovězí, kost hovězí morková, klobása, prsa krůtí, zelenina kořenová, zelí, řepa červená, šťáva z červené řepy, rajče loupané, fazole červené sterilované, sádlo, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, ocet, smetana
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Retro poháry: Vzpomínáte na pudink s piškoty nebo banán s karamelem?
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy