uvařila 16. 7. 2009 16:51
ještě jednou ....
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2009 16:51
ještě jednou ....
vejce, cukr, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh, smetana kysaná, cukr, cukr vanilkový, želatina, borůvky, šlehačka, ztužovač šlehačky
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima