Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle
Video Jak uplést vánočku z osmi pramenů? S podrobným videonávodem je to hračka a vánočka bude kralovat svátečnímu stolu
Smetanová kokosová zmrzlina a ovocná zmrzlina s jogurtem bez cukru Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Vareniste.cz 30 min