uvařila 22. 5. 2010 15:43
krém ušleháme...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 5. 2010 15:43
krém ušleháme...
máslo, cukr moučkový, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, žloutek, prášek do pečiva, reveň, cukr, pudink vanilkový, smetana zakysaná, tuk, vejce
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí