uvařila 29. 1. 2011 16:25
nakrájíme na kolečka malé cibulky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2011 16:25
nakrájíme na kolečka malé cibulky
brambory, sůl, česnek, majoránka, kmín mletý, žloutek, cibule, mléko, mouka hladká, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá oranžová, olej, sůl, paprika sušená sladká, koření kari, koření oregáno, omáčka sojová, solamyl
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr