uvařila 10. 7. 2018 18:43
Hladkou mouku jsem vyměnila za špaldovou a místo smetany jsem dala bílý jogurt.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2018 18:43
Hladkou mouku jsem vyměnila za špaldovou a místo smetany jsem dala bílý jogurt.
smetana zakysaná, majonéza, vejce, mouka hladká, olej, sýr tvrdý, šunka, rajče, parmazán,
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Hrnkový drobenkový koláč s povidly je neuvěřitelně vláčný a křehký, nebesky chutná, a přitom je snadný na přípravu