uvařila 19. 1. 2013 18:33
Do zlatavé barvy osmažíme 4cibule.Uzené kostky nameleme,přidáme 3lžíce osmaž.cibule,čubricu a umícháme těsto na náplň.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2013 18:33
Do zlatavé barvy osmažíme 4cibule.Uzené kostky nameleme,přidáme 3lžíce osmaž.cibule,čubricu a umícháme těsto na náplň.
brambory, mouka hrubá, solamyl, sůl, knedlík houskový, kostky vepřové uzené, cibulka, koření čubrica, olej, cibule, knedlík houskový
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky