uvařila 19. 1. 2013 18:33
Po uvaření knedlíky vložíme do mísy a promícháme se 2lžícemi oleje.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2013 18:33
Po uvaření knedlíky vložíme do mísy a promícháme se 2lžícemi oleje.
brambory, mouka hrubá, solamyl, sůl, knedlík houskový, kostky vepřové uzené, cibulka, koření čubrica, olej, cibule, knedlík houskový
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice