uvařila 11. 8. 2014 22:19
A takhle to vypadá, když je hotovo. Dobrou chuť ;-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 8. 2014 22:19
A takhle to vypadá, když je hotovo. Dobrou chuť ;-)
mouka hrubá, brambory, vejce, mléko, droždí čerstvé, sůl, cukr, mouka hladká, olej, brynza, kopr, smetana zakysaná, sůl
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí