uvařil 24. 12. 2014 16:35
Bramborový salát hajného ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 12. 2014 16:35
Bramborový salát hajného ze „Šlajfu“
brambory, cibule červená, mrkev, petržel, celer, kapie červená, salám šunkový, okurky sterilované, vejce, hrášek sterilovaný, majonéza, hořčice, ocet, sůl, pepř mletý, petržel
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?