Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
17 foto Vítěz Pohlreichova souboje restaurací Petr Kunc ze Salabky: Jsem perfekcionista a workoholik, do soutěže jsme šli vyhrát!
Kořeněné sušenky Speculatius vypadají krásně a ještě lépe chutnají, příprava je navíc velice snadná. Potřebují jen jemné zacházení
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
Vepřová pečeně s medvědím česnekem a mrkví v papiňáku (tlakovém hrnci) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 35 min
Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 varilamyskakasicku