uvařila 6. 3. 2014 20:25
Brokolici uvlníme,ochladíme a dáme okapat.V míse rozmícháme máslo se zakysankou a kořením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 3. 2014 20:25
Brokolici uvlníme,ochladíme a dáme okapat.V míse rozmícháme máslo se zakysankou a kořením
pomazánkové máslo bez příchuti, smetana zakysaná, cibule, brokolice, brokolice, sůl, pepř drcený
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr