uvařila 7. 12. 2010 16:47
v troubě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 12. 2010 16:47
v troubě
vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, kakao, mléko, pudink vanilkový, cukr, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr vanilkový, cukr skořice, tuk, mouka hrubá
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?