uvařil 3. 5. 2009 16:22
Základní příprava na BUŠI NOVOU RAJSKOU
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 5. 2009 16:22
Základní příprava na BUŠI NOVOU RAJSKOU
šťáva rajčatová, sádlo, cibulka, protlak rajčatový, cukr, mouka hladká, sůl, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, citron, skořice, lusk paprikový, sůl, cibule, rohlík, mléko, sádlo, maso mleté, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření na mleté maso
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku