uvařila 3. 3. 2013 22:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2013 22:08
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, krkovice anglická, mouka hladká, tymián, česnek, nať petrželová, vývar masový, šťáva citronová, máslo, smetana na vaření, brambory, celer, smetana na vaření, máslo, sůl
Když se spojí čočka s rýží, vznikne mujaddara. Jednoduchá příloha z Libanonu si získá i české mlsné jazýčky
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská