uvařila 3. 3. 2013 22:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2013 22:33
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, krkovice anglická, mouka hladká, tymián, česnek, nať petrželová, vývar masový, šťáva citronová, máslo, smetana na vaření, brambory, celer, smetana na vaření, máslo, sůl
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima