uvařila 26. 2. 2018 21:02
Polévka s hlívou a majoránkou - ta se dává na začátku i na konci...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2018 21:02
Polévka s hlívou a majoránkou - ta se dává na začátku i na konci...
olej, cibule, brambory, mrkev, paprika čerstvá zelená, hlíva ústřičná, smetana na vaření, majoránka sušená, sůl mořská, vegeta, česnek
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník