uvařila 16. 2. 2013 16:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 2. 2013 16:29
stehno kuřecí, celer řapíkatý, šunka, hořčice, sůl, kmín celý, vývar, bulva celerová, máslo, mouka hladká, šťáva citronová, hořčice, cukr, sůl, pepř, mléko, vývar
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky