uvařila 2. 5. 2015 13:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2015 13:15
těstoviny špagety, cibule šalotka, česnek, slanina anglická, rajče sušené v oleji, smetana na vaření, sýr gouda, hořčice plnotučná, parmazán, sůl, pepř, koření chilli, pažitka, bazalka čerstvá, olej olivový
Poctivý domácí tvaroh zvládne i úplný začátečník. Stačí se vyzbrojit teploměrem a trpělivostí
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Řízky, zelňačka, věnečky i prázdné stoly: Takhle vypadaly rauty ve volebních štábech Petra Pavla a Andreje Babiše