uvařila 17. 1. 2012 11:15
........rozválíme na delší a tenčí.....
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2012 11:15
........rozválíme na delší a tenčí.....
voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, pšenice, žito, vločky sojové, voda, olej, kmín drcený, otruby, semínka lněná, sůl, mouka žitná chlebová, mouka hladká, otruby
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes