uvařila 17. 1. 2012 11:16
.....omoučíme v žitné mouce a dvakrát hlouběji žiletkou nařízneme.......
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2012 11:16
.....omoučíme v žitné mouce a dvakrát hlouběji žiletkou nařízneme.......
voda, sladěnka, mouka hladká, droždí, pšenice, žito, vločky sojové, voda, olej, kmín drcený, otruby, semínka lněná, sůl, mouka žitná chlebová, mouka hladká, otruby
MasterChef Česko: Skromné vaření se zeleninou. Ušetříte a ještě si pochutnáte!
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Pečeme s Ivou: Znáte meteník? Kynutý slaný koláč se může stát lákavým občerstvením i hlavním jídlem