uvařil 17. 11. 2014 13:22
Vrstvu tmavého krému přiklopte druhým plátem. Následuje další světlý krém, pak tmavý (zbylé poloviny) a nakonec třetí plát
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 11. 2014 13:22
Vrstvu tmavého krému přiklopte druhým plátem. Následuje další světlý krém, pak tmavý (zbylé poloviny) a nakonec třetí plát
bílek, cukr krupice, ořechy vlašské, mouka hladká, mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, žloutek, škrob kukuřičný, máslo, čokoláda hořká, smetana ke šlehání, cukr moučkový, čokoláda
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc