uvařila 24. 1. 2012 23:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2012 23:07
vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, kakao, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, čokoláda bílá, máslo, marmeláda, banán, jahody, rum, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, olej, tresť mandlová sladká, med, voda
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka