uvařila 27. 2. 2010 22:48
k cibuli pridáme mleté mäso a opäť restujeme, kým nám mäsko zhnedne
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2010 22:48
k cibuli pridáme mleté mäso a opäť restujeme, kým nám mäsko zhnedne
chléb arabský, maso hovězí mleté, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibule, česnek, fazole, chilli, kmín drcený, majoránka, protlak rajčatový, bujón, sůl, nať petrželová, sýr tvrdý
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Okurka jako královna zeleniny je náročná a vybíravá. Nemá ráda mrazíky a slimáky, při správné péči se však odmění sladkými plody
Které potraviny můžete pěstovat zas a znova z odřezků? Jarní cibulka překvapí rychlostí růstu, bylinky výtěžností
Nejstarší ovoce světa a nejlepší lék na kocovinu. Čím se liší žluté banány od červených?