uvařila 18. 10. 2009 19:10
upečeno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2009 19:10
upečeno
mouka pohanková, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, koření chlebové, kmín drcený, kmín celý, fenykl, semínka lněná, ocet, olej, mléko acidofilní, voda, cukr, droždí, sůl
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!