uvařila 18. 10. 2009 19:10
těsto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2009 19:10
těsto
mouka pohanková, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, koření chlebové, kmín drcený, kmín celý, fenykl, semínka lněná, ocet, olej, mléko acidofilní, voda, cukr, droždí, sůl
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Přidáno 20. 9. 2024 10:00
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Jak na škvarkové pagáče: Slané masopustní koláčky jsou uvnitř vláčné, na povrchu lehce křupavé a úžasně voní
Jak prostřít sváteční stůl? Atmosféru doladí květiny i malé překvapení pro hosty
Manuál zavařování: Jak na ten nejlepší kompot? Důležité je vybírat kvalitní ovoce, nálev dostatečně osladit a vylepšit kořením