uvařila 18. 10. 2009 19:10
před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2009 19:10
před vložením do trouby
mouka pohanková, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, koření chlebové, kmín drcený, kmín celý, fenykl, semínka lněná, ocet, olej, mléko acidofilní, voda, cukr, droždí, sůl
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Nejoblíbenější kavárny a cukrárny v Praze podle recenzí: Nejlepší větrník mají ve Světozoru, pro punčák si zajeďte na Žižkov
Pečeme s Ivou: Jak udržovat chlebový kvásek a jak z jeho přebytku upéct makové „telky“ kváskové nejen k televizi
Vynálezce pasterizace, Louis Pasteur, zachránil Napoleonovi III. víno a ve svém domě pořádal opulentní hostiny