uvařila 23. 5. 2015 16:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 5. 2015 16:41
mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, smetana kysaná, vejce, máslo, máslo, mouka hladká, vejce, nutella
Přidáno před 15 minutami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Září, na léto jde stáří nebo Teplé září, dobře se ovoci i vínu daří. Co předpovídá počasí podle pranostik našich předků?
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech