uvařila 19. 6. 2011 16:20
na orestované slanině osmahneme"zatáhneme"maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2011 16:20
na orestované slanině osmahneme"zatáhneme"maso
prsa kuřecí, olej, slanina, paprika čerstvá červená, cibule, cibulka, bujón slepičí, paprika sušená sladká, solamyl, voda, sůl, pepř mletý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jan Punčochář poradil, jak připravit dokonalý smažák: Sýr musí být tučný a olej dobře rozpálený, říká šéfkuchař
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
Oslavte tradiční svátek Dušičky jako za starých časů. Upečte kosti, dušičky nebo kruchovky