uvařila 22. 3. 2012 20:38
Cibulové dalamánky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2012 20:38
Cibulové dalamánky
voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, cibule, kmín drcený, pepř, sůl, kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka hladká
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut