uvařil 6. 2. 2011 23:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 2. 2011 23:39
filet z ryb, omáčka sojová, víno rýžové, koření 5 směsí, škrob kukuřičný, vejce, olej, šťáva ananasová, voda, ocet rýžový, omáčka sojová, kečup sladký, víno rýžové, cukr moučkový, zázvor, cibule, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, ananas, klíčky, česnek, sůl, pepř, olej rostlinný
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu