uvařila 8. 8. 2014 11:25
my děláme takto, recept stejný ;-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 8. 2014 11:25
my děláme takto, recept stejný ;-)
maso mleté, cibule, vejce, strouhanka, sůl, pepř, nať petrželová, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, rajče, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, olej, mouka hladká, cukr, ocet
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý