uvařila 5. 4. 2015 16:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 4. 2015 16:44
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, med tekutý, vejce, soda jedlá, sůl, skořice, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, piškoty dětské, rum, káva, čokoláda, ořechy mleté
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit