uvařila 17. 12. 2013 21:03
smažím cibuli
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 12. 2013 21:03
smažím cibuli
čočka červená, cizrna, olej slunečnicový, cibule, feferonka zelená, pasta česneková, pasta zázvorová, římský kmín mletý, voda, sůl, máta, máslo neslané, feferonka zelená, rajče
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
Pozor na bedly! Některé mohou být jedovaté, jiné jsou nejedlé, všímat si musíme hlavně jednoho znaku
Jednoduché borůvkové knedlíky na páře, které zvládne každý. Přelité máslem a posypané cukrem chutnají božsky