uvařila 8. 2. 2014 18:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2014 18:04
čočka, vývar zeleninový, cibule, mrkev, petržel, celer řapíkatý, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, česnek, majoránka sušená, chléb toustový, párky, petrželka
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny