uvařila 3. 1. 2012 17:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2012 17:07
čočka, bobkový list, majoránka, cibule, olej, voda, česnek, droždí lahůdkové, sojanéza, sůl, pepř, petrželka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Krkonošské bifteky podle Viléma Vrabce: Kombinaci bramboráčků a karbanátku stojí za to vyzkoušet
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně