uvařila 9. 12. 2010 14:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 12. 2010 14:08
mouka hladká, solamyl, kypřící prášek do pečiva, vejce, cukr, cukr vanilkový, šťáva citronová, sůl, rum, máslo, poleva čokoládová, zdobení cukrářské (pecičky), nutella, máslo, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, cukr vanilkový, kakao, máslo, mléko, cukr moučkový, čokoláda, rum, poleva čokoládová bílá
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí