uvařila 13. 3. 2014 20:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2014 20:37
mléko čokoládové kefírové, olej, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, soda jedlá, kakao, čokoláda, mascarpone, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody, čokoláda na vaření, želatina, tuk, mouka hrubá
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit