uvařil 16. 5. 2010 05:57
muze se dat taky parizskou slehacku na povrch,nebo karamelovou :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2010 05:57
muze se dat taky parizskou slehacku na povrch,nebo karamelovou :)
vejce, mléko, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek, cukr krupice, kakao, šlehačka pařížská, pudink, máslo, šlehačka
Retro okénko: Cigaretové žvýkačky se prodávaly na poutích i v Tuzexu a od cigaret byste je nerozeznali
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Slano-sladké mámení: Jak na slaný karamel, aby se nespálil a nebyl plný hrudek?