uvařila 24. 11. 2016 23:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 11. 2016 23:15
mouka hladká, cukr krupice, mléko, kakao holandské, prášek do pečiva, soda jedlá, vejce, olej slunečnicový, sůl, máslo, čokoláda hořká, smetana ke šlehání, mascarpone, smetana ke šlehání, cukr moučkový, čokoláda hořká
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka