uvařila 6. 9. 2012 22:43
Do nastrouhané cukety přidáme všechny suroviny+těstíčko z Hrašky,promícháme a na rozehřátém tuku smažíme do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 9. 2012 22:43
Do nastrouhané cukety přidáme všechny suroviny+těstíčko z Hrašky,promícháme a na rozehřátém tuku smažíme do zlatavé barvy
cuketa strouhaná, slanina gazdovská, česnek, cibule, semínka lněná, sušená bazalka, kmín drcený, prášek do pečiva, hraška, voda, sádlo
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Na kávu sem chodila císařovna Sisi i legendární herec Vlastimil Brodský: Café Elefant v Karlových Varech funguje již dvě staletí
Tradiční jahodové recepty: Osvědčené rady pro dokonalé knedlíky i perfektní letní koláč