uvařila 22. 8. 2012 12:44
detail...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2012 12:44
detail...
maso vepřové mleté, cuketa, lusk paprikový, cibule, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř mletý, vejce, pažitka, strouhanka, smetana, protlak rajčatový, džus rajský, cibule, česnek, koření hřebíček, skořice, tymián, pepř, bobkový list, mouka hladká, šťáva citronová, smetana ke šlehání
Dokonalá vosí hnízda a další skvělé nepečené cukroví, které musíte vyzkoušet
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek
Byliny v kuchyni: Petržel je víc než ozdoba na talíř, léčilo se s ní už v 16. století