uvařila 22. 8. 2012 12:44
Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčcese smetanou v PH
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2012 12:44
Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčcese smetanou v PH
maso vepřové mleté, cuketa, lusk paprikový, cibule, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř mletý, vejce, pažitka, strouhanka, smetana, protlak rajčatový, džus rajský, cibule, česnek, koření hřebíček, skořice, tymián, pepř, bobkový list, mouka hladká, šťáva citronová, smetana ke šlehání
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?