uvařila 22. 8. 2012 12:46
naskládáme do PH...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2012 12:46
naskládáme do PH...
maso vepřové mleté, cuketa, lusk paprikový, cibule, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř mletý, vejce, pažitka, strouhanka, smetana, protlak rajčatový, džus rajský, cibule, česnek, koření hřebíček, skořice, tymián, pepř, bobkový list, mouka hladká, šťáva citronová, smetana ke šlehání
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít