uvařila 5. 8. 2021 21:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 8. 2021 21:09
kapr, sůl, tymián, pepř mletý, koření chilli, paprika sušená sladká, mouka polohrubá, kapr, maso, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, mrkev, celer, cibule, česnek, libeček, pažitka, koření polévkové,
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky