Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fotografie k receptu Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou

Sdílete tuto fotku s přáteli

Uvařený recept

Další fotky kuchaře evosheek

Kategorie a štítky receptu Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou

Suroviny receptu Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou

maso vepřové mleté, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá oranžová, máslo, vejce, mléko, žemle, sůl, pepř, koření oregáno, olej, brambory, libeček, sůl, máslo, zelí sterilované červené, cibule červená, máslo, pepř mletý, cukr, šťáva citronová, sůl, marmeláda rybízová, majonéza, cibule, okurky sterilované, petrželka, koření kari, hořčice, sůl