uvařila 3. 11. 2009 22:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 11. 2009 22:12
vejce, mouka hladká, cukr krupice, vejce, kakao, cukr krupice, mouka hladká, vejce, mouka hladká, ořechy vlašské, cukr krupice, mléko, mouka hladká, cukr krupice, vejce, cukr vanilkový, voda, rum, cukr, ořechy nastrouhané, rozinky, kakao, šlehačka, poleva čokoládová
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost