uvařila 11. 8. 2009 16:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 8. 2009 16:28
kachna, cibule, mrkev, petržel, celer, ocet, koření nové koření, bobkový list, tymián, jalovec, pepř celý, kůra citronová, cukr, máslo, vývar, smetana, mouka hladká, hořčice, víno bílé
Přidáno před 17 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 21. 9. 2024 09:16
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Vybíráme ty nejkrásnější květiny na stůl i zahradu
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice? Stačí jen tři základní ingredience, správný postup a v lednici vydrží celý rok