uvařila 12. 11. 2010 13:41
Divoká konina,nebo hovězí na žampionech
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2010 13:41
Divoká konina,nebo hovězí na žampionech
maso koňské, cibule, žampióny, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, rozmarýn, masox, citron, marmeláda višňová, smetana ke šlehání, mouka hladká, olej, sůl
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku