uvařila 12. 11. 2010 13:41
Divoká konina,nebo hovězí na žampionech
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2010 13:41
Divoká konina,nebo hovězí na žampionech
maso koňské, cibule, žampióny, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, rozmarýn, masox, citron, marmeláda višňová, smetana ke šlehání, mouka hladká, olej, sůl
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni